BOND PAPÍRTÁSKA
 
webshopwebshop
akcióakció
bemutatkozásbemutatkozás
kapcsolatkapcsolat
termékektermékek
árlistaárlista
galériagaléria
referenciareferencia
ajánlatkérésajánlatkérés
ajánlatkéréshírlevél
 
e-mail
 
 
© Bondbag, 2006
WEBműHELY

 
A csomagolóanyagok környezetvédelmi termékdíját 100%-ban
átvállaljuk Partnereinktől!

 
Cégismertető

A BOND Csomagolástechnika 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon az elsők között megismertessen és bevezessen egy új, környezetbarát csomagolási és reklámozási formát, ez a papír reklámtáska.

Bond csomagolástechnika - feliratozott papírtáskaA kezdeti nehézségek után a cél mára valóság lett, hiszen ki ne ismerné és használná ezeket a papírtáskákat.

Munkatársaink szakértő és kitartó munkájának, valamint egyedi gyártási technológiánknak köszönhetően évente több százezer papírtáska készül üzemünkben, ami piacvezető helyzetünket folyamatosan erősíti.

Cégünk állandó és folyamatos fejlődése mögött részben saját fejlesztésünk részben pedig partnereink bizalma és elégedettsége áll.

Jövőbeni célunk, hogy valamennyi új ügyfelünk állandó megrendelőnkké váljon, régi partnereinkkel pedig a továbbiakban is sikeresen együttműködjünk.

Kínálat

Bizonyára Ön is találkozott már napjainkban egyre szélesebb körben használt környezetbarát papír reklámtáskákkal, melyen különböző cégek emblémája látható.

A papírtáska szinte a leghatékonyabb reklámhordozóvá válhat, hiszen közvetlenül vásárlóik, partnereik kezébe adhatják cégük reklámját.

Papírtáskáinkat széles méret-, anyag- és színválasztékban, papír- és zsinórfülekkel ellátva kínáljuk, hogy Ön biztosan megtalálja igényeinek a legmegfelelőbbet.

Mintaboltunkban azonnal meg is vásárolhatók termékeink, mivel állandó 100.000 darabos raktárkészlettel állunk az Ön rendelkezésére.

Amennyiben úgy dönt, hogy papírtáskáinkon keresztül szeretné felhívni a figyelmet cégére, termékére, vagy kampányára, úgy azokat mennyiségtől függetlenül rövid határidőn belül egyedi feliratokkal is el tudjuk látni.

Ismerje meg a BOND Csomagolástechnika termékeit!

Keressen fel minket személyesen vagy érdeklődjön telefonon, e-mail-ben, készséggel állunk az Ön rendelkezésére.